IniciPer qué Andorra?Qui som?La Nostra FeinaContacteAndorraEnllaços

Quines condicions son necessàries per crear una societat en el Principat ?
Per la creació de la seva Societat Limitada (SL) s’hauran de tenir en compte els elements següents:

Raò social :
La raó social (denominació) que haureu triat estarà supeditada a l'acceptació del servei de control de societats.

Seu social :
La seu social de la seva empresa deu estar imperativament situada al Principat d’Andorra.

Objecte social :
Deu estar determinat de manera que la societat pugui exercir, en lo possible, tant les activitats presents com les futures.

Capital social :
El capital social serà d' un mínim de 3.000 euros. El capital pot estar dipositat en efectiu.

Participacions socials :
Mínim 1 soci (SLU); a partir de 2 i fins un màxim 10 socis per una SL. Els posseïdors de les participacions socials poden ser persona física o persona jurídica.

Continuacio   


Avís : Les informacions concernents a la creació d’estructures estrangeres en jurisdiccions amb una baixa taxa d’impostos o a paradisos fiscals, les domiciliacions així com l’obertura de comptes bancaris en aquests darrers proporcionats per nosaltres, no son una oferta de serveis en les jurisdiccions on aquests serveis o productes estan prohibits per les lleis locals. Res en aquesta web deu ésser interpretat com una incitació a una persona física o jurídica a cometre qualsevol acte il•legal. L’interessat ha de cercar l’assessorament legal i fiscal de professionals qualificats en el seu país de residència fiscal. No se'ns podrà fer responsables de l' utilització il•legal o fraudulenta. Demanem als clients que ens facilitin tots els documents justificatius de la seva identitat així com que ens signin una declaració confirmant que l’estructura estrangera no serà utilitzada per realitzar cap activitat de tipus il•legal o criminal.